Tuintafels

Natuursteen 
 

Graniet is een sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal dat uw tuintafel een luxe uitstraling bezorgt. De slijtvaste steen bestaat in een brede waaier van kleuren, wat een stuk persoonlijkheid in uw tafel weerspiegelt. Het is en blijft een modern product dat de tand des tijds goed weerstaat. Bovendien zijn de onderstellen in inox aangepast aan het blad. Zo voorzien we een deluxe onderstel voor de zwaardere bladen, zodat het blad niet doorbuigt na enkele jaren.

In onze showroom staan alle verschillende type tafelbladen. De tops zijn beschikbaar in verschillende grijs- en zwarttinten. De ruwheid van het blad is op zijn beurt ook afhankelijk van de behandeling die het gekregen heeft. Zo zijn de gepolierde tafelbladen blinkend, hebben onze verzoete bladen een matte look en geven de River Wash bladen een ruwe look.

Onze onderstellen in inox zijn standaard elektrolytisch gepolyst,  hiermee halen we het beste van de inox naar boven en garanderen we dat het onderstel doorheen de jaren roestvrij zal blijven. Onze garantie van 5 jaar bevestigd dan ook het geloof in ons eigen product. Indien u liever een kleur van onderstel verkiest dat in de lijn ligt met uw tafelblad of stoelen, kunnen wij dit zonder meerkost voor u poederlakken in alle mogelijke RAL-kleuren. 

 

Keramiek 
 

 

Na gerichte studie en vergelijken van de technische kenmerken opteert Semperfi bij de productie vaak voor keramische tafelbladen. Net zoals bij kookplaten zijn deze krasvrij. Keramiek is daarenboven voor tuintafels bijzonder interessant omdat dit materiaal vorstbestendig is. Keramiek wordt verkregen door het samenpersen van mineralen onder hoge druk. De homogene structuur zorgt voor een onbreekbaar resultaat. 


Alle keramische bladen worden geleverd door Joli en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. 
Naar gelang het type blad dat wordt gekozen, zal er een verschil zijn in dikte van de keramiek. Old Oak, Smoked Oak, Beton, Emperador, Lino Stucco & Iron zullen altijd voorkomen in een 13mm dikte. 

Sahara, Blue Stone, Wood Grey & Ultra White hebben een dikte van 6mm + 3mm. Hier wordt de keramische plaat samen geperst met een 6mm dik getemperd glas. Het oogt iets lichter, maar is kwalitatief even sterk als de 13mm platen.

Als laatste hebben we de Calacatta die een dikte heeft van 6mm + 6mm. Ook hier geldt hetzelfde principe omtrent de sterkte van de keramische platen.  

 

Glas

Matilux is een extra klaar getemperd glas die aan de bovenzijde gezuurd is. Dit maakt uw tafelblad krasbestendig. Aan de onderzijde is het kleur ingebakken.
Zo heeft u geen reflectie van de zon. Een duurzame oplossing die warm en zacht aanvoelt. We hebben dit Matilux glas in het wit en het taupe. 

 

Hout 
 

Als houtsoort kiezen we hoofdzakelijk voor bewerkte eik en teak. Deze types hout geven een vernieuwde trendy look aan je tafel. In tegenstelling tot Afzelia Doussi behouden deze houtsoorten hun kleur wel en zijn ze dus veel minder onderhevig aan UV-stralen van de zon. Voor bepaalde tafelbladen kan er naast een houten onderstel ook geopteerd worden voor een onderstel in aluminium dat beschikbaar is in anthraciet, grijs of zilverkleurig.