Keramiek - Blue Stone Delight

KERAMIEK

Na gerichte studie en vergelijken van de technische kenmerken opteert Semperfi bij de productie vaak voor keramische tafelbladen. Net zoals bij kookplaten zijn deze krasvrij. Keramiek is daarenboven voor tuintafels bijzonder interessant omdat dit materiaal vorstbestendig is. Keramiek wordt verkregen door het samenpersen van mineralen onder hoge druk. De homogene structuur zorgt voor een sterk resultaat.

VLECHTWERK

Vlechtwerk is een optimaal weerbestendig materiaal. Dit dankzij de hoogwaardige kunststof PVC draad en het aluminium frame. De tuinstoelen van 4SEASONS zijn vervaardigd uit de beste vlechtwerkdraad (Hularo).
Uw voordelen:

  • UV bestendig
  • vormvast
  • mooie structuren, nagenoeg niet te onderscheiden van echt riet
  • ongevoelig voor temperatuurswisselingen
  • natuurlijke kleuren
  • grote veerkracht (geen doorzitgevaar)

Er worden heel wat tuinmeubelen op de markt gegooid die gebruik maken van imitatiedraad. Na max vier jaar is deze verhard (scheuren, knappen). Duidelijke verkleuring laat slechts een seizoen op zich wachten. Goedkoop is duurkoop.

Inox onderstel

De gepolijste inox zorgt voor een glanzend onderstel. De tafel is weersbestendig en mag gans het jaar buiten blijven staan! De tafel blijft volledig intact.
Als alternatief kunnen we ook uw tafelonderstel poedercoaten. Zo vormt alles een mooi geheel op uw terras. Voor ons een zorg, éénzelfde prijs voor u!

Afmetingen

Deze tafel kan afgewerkt worden in volgende standaardafmetingen:

Tafel voor 6 personen: 1500 x 1000 mm
Tafel voor 8 personen: 2160 x 1000 mm (zoals afgebeeld)

Prijs

De tafel kan samengesteld worden volgens uw wensen. De gewenste afmeting in combinatie met een stoel uit ons gamma, kiest u uw perfecte tuinset voor een zorgeloze zomer.