Hout - Afzelia Doussi - bank | stoelen

HOUT

Als duurzame houtsoort hebben we gekozen voor Afzelia Doussie. Dit alternatief biedt enkele voordelen tegenover teak. Het voelt gladder aan, zelfs als het lichtoker mooi grijs  geworden is.

VLECHTWERK in ROPE

FLEXIBEL, STERK EN WEERBESTENDIG

In onze ruime collectie tuinmeubelen zie je veel ‘Rope’ materialen terug. Dit weerbestendige materiaal is pas een aantal jaren in de collectie aanwezig. Het heeft een minimalistische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen gewoon touw. Onze ervaren vlechters zijn van oudsher gewend om harde wicker draden te verwerken tot prachtige patronen. Deze vaardigheid gebruiken ze nu met ons Rope, om ingewikkelde knopen en patronen te maken. 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen met Rope zijn eigenlijk kleine kunstwerken die helemaal met de hand worden vervaardigd.  

Wat maakt ons Rope zo bijzonder? Net als in alle 4SO tuinmeubelen maken we tuinstoelen, loungesets en tuinsets die het hele jaar door buiten kunnen staan. Om aan die voorwaarde te blijven voldoen gebruiken we bijzondere Rope materialen. Er zijn diverse variaties verkrijgbaar waar verschillen zitten in de techniek.

Uw voordelen:

  • UV bestendig
  • vormvast
  • ongevoelig voor temperatuurswisselingen
  • natuurlijke kleuren
  • grote veerkracht (geen doorzitgevaar)

Er worden heel wat tuinmeubelen op de markt gegooid. Na max vier jaar is deze verhard (scheuren, knappen). Duidelijke verkleuring laat slechts een seizoen op zich wachten. Goedkoop is duurkoop.

Afmetingen

Deze tafel kan afgewerkt worden in volgende standaardafmetingen:

Tafel voor 4 personen: 1000 x 1000 mm
Tafel voor 6 personen: 1500 x 1000 mm
Tafel voor 8 personen: 2160 x 1000 mm
Tafel voor 8 personen: 1500 x 1500 mm
Tafel voor 10 personen: 2800 x 1000 mm (zoals afgebeeld)

Maatwerk is mogelijk!

Prijs

De tafel kan samengesteld worden volgens uw wensen. De gewenste afmeting in combinatie met een stoel uit ons gamma, kiest u uw perfecte tuinset voor een zorgeloze zomer.