Semperfi, uw partner in tuinmeubelen

Lieven Devos bvba werd opgericht door Lieven Devos. Enkele jaren geleden had hij het idee om zelf brievenbussen te maken. Ondertussen bieden we naast design brievenbussen ook exclusieve en moderne tuinmeubelen aan (vb. lounge tuinmeubelen) en binnen- en buitenhuisdecoratie aan.

Het personeelsbestand groeide in 6 jaar tijd van 40 tot 90 werknemers. Het machinepark werd en wordt nog steeds stelselmatig uitgebreid met de meest performante hoogtechnologische machines om aan de steeds strenger wordende eisen te kunnen voldoen. Onze afdeling plaatbewerking (laser snijden, ponsen, plooien en lassen) groeide uit tot een begrip in onze regio.

Met het machinepark staan wij reeds geruime tijd in voor de productie van gedeeltelijk afgewerkte producten. Zo kregen wij de behoefte om ook afgewerkte producten rechtstreeks aan de klant te bieden. Hierdoor ontstond het idee om brievenbussen aan de particulier aan te bieden.

We ontworpen zo enkele eigen modellen, wat duidelijk in de smaak viel bij onze klanten. Doordat we steeds verder uitbreiden en steeds op zoek te gaan naar stevige en solide modellen, blijft ons aanbod brievenbussen steeds verder uitgroeien. Met trots presenteren we dan ook een ruim assortimenten brievenbussen die door ons getest en goedgekeurd werden. 60% daarvan zijn eigen ontwerpen en worden volledig bij ons geproduceerd. De andere 40% komt van bedrijven die eveneens het afleveren van kwalitatieve producten voorop plaatsen.

Na het idee van een brievenbus, kwam het idee van een tuintafel. Er werd meteen gekozen voor de beste kwaliteit, waardoor we u stevige, kwalitatief houdende tuintafels kunnen aanbieden die weer en wind de baas zijn. Voor de passende tuinstoelen hebben we een geschikte leverancier gevonden die dezelfde strenge voorwaarden aan zijn producten stelt als wij. Dé combinatie tuinmeubels die 10 jaar garantie geniet!

Het werd moeilijk om bij ons toonpark en ons productiehuis een winkelruimte te voorzien. Daarom volgde de logische beslissing om een winkel te openen. En op 14 oktober 2006 was het zover. Dit was namelijk het startschot van onze winkel 'SemperFi' in Beveren-Roeselare.

Bent u op zoek naar een verjaardagsgeschenk, een cadeau voor moeder- of vaderdag, communies,... Of heeft u gewoon zin in een frisse look voor uw interieur? U vindt zeker wat u zoekt in één van onze vele collecties.

Lieven Devos BVBA werkt vandaag de dag veel voor de verlichtingsindustrie en de bouwnijverheid. Daarnaast realiseren we ook ideeën voor anderen. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Competitieve prijzen en flexibiliteit vinden we hierbij erg belangrijk.

Bent u dus ook op zoek naar exlusieve en moderne tuinmeubelen in de vorm van een kwalitatieve, duurzame tuinset of een originele brievenbus? Kom gerust eens langs bij SemperFi - Devos Plaatbewerking, we hebben voor ieder wat wils.