Tuintafels

 

Natuursteen

Graniet is een sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal dat uw tuintafel een luxe uitstraling bezorgt. De slijtvaste steen bestaat in een brede waaier van kleuren, wat een stuk persoonlijkheid in uw tafel weerspiegelt. Het is en blijft een modern product dat de tand des tijds goed weerstaat.

 

Keramiek

Na gerichte studie en vergelijken van de technische kenmerken opteert Semperfi bij de productie vaak voor keramische tafelbladen. Net zoals bij kookplaten zijn deze krasvrij. Keramiek is daarenboven voor tuintafels bijzonder interessant omdat dit materiaal vorstbestendig is. Keramiek wordt verkregen door het samenpersen van mineralen onder hoge druk. De homogene structuur zorgt voor een sterk resultaat.

 

Glas

Matilux is een extra klaar getemperd glas die aan de bovenzijde gezuurd is. Dit maakt uw tafelblad krasvrij. Aan de onderzijde is het kleur ingebakken. Zo heeft u geen reflectie van de zon. Een duurzame oplossing die warm en zacht aanvoelt.

Hout

Als duurzame houtsoort hebben we gekozen voor Afzelia Doussie. Dit alternatief biedt enkele voordelen tegenover teak. Het voelt gladder aan, zelfs als het lichtoker mooi grijs  geworden is.