Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Wicker tuinmeubelen zijn heel geliefd en ziet u terug in veel tuinen en op veel terrassen. Dit type tuinmeubelen wordt van rotan, riet en kunststof gemaakt. 4 Seasons Outdoor produceert en levert hoogwaardig vlechtwerk in verschillende stijlen, waaronder moderne wicker loungesets met heerlijk comfortabele kussens. Bekijk hier ons assortiment »

Voordelen Hularo tuinmeubelen

Tuinmeubelen en tuinsets gemaakt van gevlochten kunststofvezels nemen geen vocht op. Dit type meubilair is:

  • Weerbestendig, Uv-bestendig en kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen

Dankzij deze en andere positieve eigenschappen kunnen Wicker tuinmeubelen van topmerken als 4 Seasons Outdoor in de winter buiten staan en hoeft u ze niet per se op te bergen. De kwaliteit van de vlechtwerk en rieten meubelen verschilt overigens in grote mate per merk.

10 jaar garantie op vlechtwerk

10 jaar garantie op onze tuinmeubelenHet vlechtwerk is vervaardigd van Hularo draad en behoort tot de absolute top in synthetisch wicker. Dit is de reden waarom we met een gerust hart maar liefst 10 jaar garantie bieden op het vlechtwerk. De tuinmeubelen van deze set zijn eenvoudig te reinigen, zeer duurzaam en bestand tegen UV-straling, zout water, zonnebrandcrème, chloor en alcohol. Hularo is nauwelijks te onderscheiden van echt Rotan, met uitzondering van de talloze voordelen die het biedt in vergelijking met natuurlijke materialen. Hularo is kleurvast en verkrijgbaar in een uitgebreid scala natuurlijke tinten.

Vlechtwerk tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

De wicker loungesets en andere vlechtwerkmeubelen die 4 Seasons Outdoor in het assortiment heeft, hebben stuk voor stuk een lange levensduur. Ze zijn:

  • Exclusief
  • Vernieuwend
  • Van topkwaliteit

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole zodat ze aan alle wensen en eisen voldoen. Ze bieden comfort, behouden hun kleur (ondanks alle weersinvloeden) en zijn robuust. We leggen nadruk op design en innovatie.

Winterbestendige tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Weersbestendige tuinmeubelen SemperfiDe naam zegt het al; 4 seizoenen buiten! Een veel gestelde vraag: waar laat ik de tuinmeubelen gedurende het winterseizoen? Uiteraard een logische vraag gezien de omvang van de stoelen en tafels. Ons antwoord: laat de meubelen met een gerust hart 12 maanden per jaar buiten staan. Daar zijn onze tuinmeubelen voor gemaakt en uiteraard ook uitvoerig voor getest. Niet voor niets geven wij maar liefst 3 jaar garantie. Uw tuin of terras ziet er natuurlijk ook veel beter uit wanneer uw tuinmeubelen buiten blijven staan, in plaats van een leeg terras gedurende de winterperiode.

Het zwaar uitgevoerde aluminium frame is voorzien van een sterke poedercoating en de door ons gebruikte volkunststof draden zijn van een dermate hoge kwaliteit dat het klimaat geen invloed heeft op de levensduur. Wanneer u dus besluit tot de aanschaf van een tuinset van 4 Seasons Outdoor, maakt u een keuze waar u absoluut jarenlang plezier van heeft!

4 Seasons kussens

all-weather-cushionsRegen maakt geen kans bij onze weerbestendige kussens. Water loopt dwars door het speciale Quick Dry Foam heen, terwijl de stof Dacron ervoor zorgt dat het kussen zijn vorm behoudt. De hoes van waterafstotend Leisure Tex heeft dankzij het hoogwaardig Olefin een vriendelijk en zacht karakter. Dat zit lekker! U zou er bijna voor buiten blijven…